ERSTE Ingatlan

Fő tevékenységük új, önálló ingatlanok fejlesztése a telekvásárlástól, a terveztetés-engedélyeztetés, kivitelezés, használatbavétel-beüzemelés folyamatán át, az értékesítésig. A támogató banki hátteret és infrastruktúrát, illetve a banki termékek értékesítése adta szinergiákat kihasználva létesítményeket fejleszt saját beruházásban vagy külső megbízó részére.

erste logo

Match Profi

Nagy múlttal és rendkívűl kiterjedt üzlethálózattal rendelkező Csemege-Match Kereskedelmi Zrt.-t Magyarországon a Match szupermarketek mellett, a Cora hipermarketek és a Profi diszkontok képviselik.

match logo2pici

Dalessa Kft. Budapest

Dalessa Építőipari Kft. ingatlanfejlesztési és beruházási szolgáltatásokat nyújt partnerei számára.

dalessa logo

KITE Zrt. Nádudvar

A KITE Zrt. hazánk egyik piacvezető mezőgazdasági cége. A termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be.

kite logo1

Axiál Kft. Baja

Mezőgazdaság és az építőipar részére tartósan használható és kíváló minőségű gépeket szállító vállalkozás, amelyhez szakszerű szervizt és alkatrészellátást biztosít.

axial logo

SPAR Magyarország Kft. Bicske

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, s ezzel Magyarország is részévé vált a világ harminchárom országára kiterjedő nemzetközi áruházláncnak. Budapesten és vidéken egyaránt újépítésű, modern szuper- és hipermarketekkel rendelkező társaság.

spar pici
jordan Sneakers | Air Jordan 5 Raging Bull Toro Brovo 2021 DD0587-600 Release Date Info , Iicf